Heerhugowaard - Lapis Lazuli

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Heerhugowaard - Heerhugowaard
Actueel aanbod

€ 865,- p.m. tot € 1.060,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
62 - 108m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

De 50 vrije sector huurwoningen in Lapis Lazuli zijn verhuurd.

Kandidaten van 65 jaar of ouder kregen voorrang bij toewijzing (opgegeven voorkeuren), daarna kandidaten in de leeftijdsgroep van 55-64 (opgegeven voorkeuren), vervolgens overige kandidaten.

Lapis Lazuli bestaat uit 207 woningen, grotendeels gelegen rondom een semi-openbare binnentuin, waarvan 50 appartementen bestemd zijn voor de vrije sector huur. De overige appartementen zijn verkocht aan particulieren (94 appartementen) en 63 appartementen zijn bestemd voor de sociale huur.

Het complex ligt direct naast winkelcentrum Middenwaard dat beschikt over een divers aanbod aan dagelijkse voorzieningen. Een aantal appartementen is met de balkon georiënteerd op het Stadsplein.
Het complex beschikt over een parkeergarage, gelegen onder de gemeenschappelijke binnentuin, met daarin 80 parkeerplaatsen waarvan 30 parkeerplaatsen voor de vrije sector huurwoningen. Daarnaast beschikt iedere woning over een separate berging, gelegen op de begane grond. De gemeenschappelijke binnentuin wordt ontsloten vanaf het Stadsplein en zal met veel groen worden ingericht.

Bereikbaarheid
Het historisch centrum van Alkmaar is met 15 autominuten of 30 fietsminuten bereikbaar. Met de trein is station Alkmaar met 8 minuten vanuit station Heerhugowaard te bereiken. Het strand en Hoorn zijn in ca. 25 autominuten bereikbaar, Haarlem in 30 minuten en Amsterdam in 35 minuten.

Locatie en voorzieningen
Het project Lapis Lazuli is gelegen in het centrum van Heerhugowaard, direct naast winkelcentrum Middenwaard en schuin tegenover het gemeentehuis en de bibliotheek. Middenwaard is met 150 winkels het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Holland boven het Noordzeekanaal. Het winkelcentrum is recent gerenoveerd/gemoderniseerd en heeft een grote variëteit aan winkels voor dagelijkse en niet-dagelijkse boodschappen. Naast dat er in het winkelcentrumo.a. drie supermarkten liggen, zijnis er ook een theater, een bioscoop en diverse restaurants te vinden. Het treinstation ligt op 4 minuten fietsen. Centraler dan hier kun je in Heerhugowaard eigenlijk niet wonen.

Heerhugowaard heeft een groot aanbod aan voorzieningen op het gebied van sport, onderwijs, zorg en recreatie. In het naburige Alkmaar is een groot ziekenhuis. Binnen enkele fietsminuten is men in de weilanden of het bijzondere natuurgebied Rijk der Duizend Eilanden.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Heerhugowaard - Lapis Lazuli
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurwoningen
50
Huurprijs (p.m.)
€ 865,- tot € 1.060,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats
Eigendom
Huur
Verwarming
Warmte Koude Opslag (WKO)
Balkon
Balkon
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Bioscoop/theater, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Trein/tramstation, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heerhugowaard.

Aanmelden