Gerard Douplantsoen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Heerhugowaard - Heerhugowaard
Actueel aanbod

€ 410.000,- tot € 445.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
145 - 145m2
Kaveloppervlak
253 - 326m2
Inhoud
555 - 555m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Wonen in het Gerard Douplantsoen in Heerhugowaard

Stel je voor: je woont in een statige twee-onder-een-kapwoning grenzend aan een kleine waterpartij. De directe omgeving wordt getekend door volwassen bomenpracht, groenvoorzieningen en een mooi park. Naar het historisch stadshart is het maar een klein eindje lopen. Wat je noemt: schilderachtig wonen. Spreekt het geschetste tafereel je aan? Dan is nieuwbouwproject Gerard Douplantsoen in Heerhugowaard wellicht iets voor jou.

De acht halfvrijstaande woningen zijn duurzaam, energiezuinig en natuurlijk gasloos. Het ontwerp is eigentijds met klassieke geveldetails: gesinterde oranje bakstenen, hoge ramen met kruisroeden en witstenen omlijsting, zinken dakgoten. De basiswoning telt 145 vierkante meter woonoppervlak. Wil je meer leefruimte? Kies dan voor de optie van een uitbouw van 1,20 of 2,40 meter.

De entree bevindt zich aan de zijkant van de woning, bij de aangebouwde stenen garage. De living is straatgericht. Vanuit de open keuken en eethoek aan de achterzijde kijk je uit over de tuin en het water. Wanneer je dat wilt, kun je zelf een tuinvlonder laten aanleggen. Zie jij jezelf hier ’s zomers al zitten?

Meer informatie

Kenmerken

Project
Gerard Douplantsoen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
8
Prijs
€ 410.000,- tot € 445.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heerhugowaard.

Aanmelden