Online marketingbureau CliQi

Wonen in Lapis Lazuli

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Heerhugowaard - Heerhugowaard
Actueel aanbod

€ 148.840,- tot € 508.840,-

Kenmerken

Woonoppervlak
36 - 138m2
Inhoud
125 - 465m3

Over dit project

Lapis Lazuli Heerhugowaard

Verbonden aan het Stadsplein. Het gebouw bestaat uit 207 woningen en een aantal commerciële ruimten. Het grenst aan het stadsplein en wordt verbonden door middel van een trap met het groene binnenhof van het complex. De gevels begrenzen het plein en zorgen voor intimiteit en levendigheid. Door dubbel hoge ruimte op de begane grond met veel glas – en te openen gevelwanden – biedt het complex ook ideale ruimtes voor bijvoorbeeld bijzondere horeca concepten. Alles is gericht op verlevendiging van dit centrale deel van het stadshart.

Groen binnenhof. Een architectonisch venster in de vorm van een poort verbindt stadsplein met het groene binnenhof. Het binnenhof vormt het hart van het complex voor de bewoners en een ideale plek om te ontspannen en genieten. Het groen zal bestaan uit verschillende soorten bomen, grassen, bloemenmengsel, bermenkruiden, hagen en vaste planten. Een aanwinst voor de de groene ambities van de stad Heerhugowaard.

Kies uit 207 woningen
Het gebouw heeft een parkeergarage op straatniveau. Boven de parkeergarage wordt het groene binnenhof gerealiseerd. De 207 woningen zijn verdeeld over een begane grond en 5 verdiepingen. Er komen sociale huurwoningen (studio en 2-kamer), vrije sector huurwoningen en koopwoningen. Er zijn maar liefst 43 type woningen, variërend van 36 m2 tot 140 m2. Sommige woningen hebben een balkon, andere een terras. Alle bewoners kunnen gebruik maken van de tuin in het binnenhof.

Niets missen over wonen in Lapis Lazuli?
Wil je meer weten over de woningtypen en de keuzemogelijkheden? Meld je dan nu alvast aan. Dan ontvang jij als eerste de laatste informatie over wonen in Lapis Lazuli!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen in Lapis Lazuli
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
94 (waarvan 94 beschikbaar)
Prijs
€ 148.840,- tot € 508.840,-
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Huur, Volle eigendom
Balkon
Balkon
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heerhugowaard.

Aanmelden