De Coraal

Heerhugowaard
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

24 Luxe koopappartementen in Heerhugowaard

Wonen in het stadshart van Heerhugowaard
De Coraal in Heerhugowaard bevat 24 luxe koopappartementen. De appartementen zijn beschikbaar in diverse oppervlakten met buitenruimtes tot 30 m2, gunstige zonligging en aan het water gelegen. Uniek in de regio. De woningen zijn grotendeels voorzien van een eigen garagebox. De Coraal is gelegen aan het Koraal, in hartje centrum Heerhugowaard en op loopafstand van Station Heerhugowaard en is omgeven door eetgelegenheden, de VUE bioscoop, winkelcentrum Middenwaard en theater Cool. Dat is wonen op niveau.

U woont in De Coraal zeer centraal! Ruim 150 winkels naast de deur, lopend naar het station, met de trein snel in Alkmaar en Amsterdam, duinen en strand goed bereikbaar en vlakbij de N242 (welke overgaat in de A9).

Voor meer informatie neem contact op met Broekman Makelaars, tel. 072-562 5544 of via nieuwbouw@broekmanmakelaars.nl.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Coraal
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
24
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heerhugowaard.

Aanmelden