Schrijversblok

Heerhugowaard
Actueel aanbod

€ 309.000,- tot € 309.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
132 - 132m2
Kaveloppervlak
162 - 162m2
Inhoud
473 - 473m3
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

Op de hoek van de Genestetlaan en de Erasmuslaan in Heerhugowaard realiseert Bot Bouw het ‘Schrijversblok’: een rij van 9 gasloze (all-electric) eengezinswoningen met grote achtertuinen op het zuidoosten.

De woningen hebben een woonoppervlakte van maar liefst 132 tot 139 m2 GBO. Op de begane grond aan de achterzijde zijn ze allemaal uitgebouwd zodat er een flinke woonkamer en eetkamer ontstaat. De open keuken ligt aan de voorzijde. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een ruime badkamer met toilet. De zolderverdieping is niet tevoren ingedeeld. Zo kun je een extra slaapkamer realiseren of een grote hobby- of sportruimte.

Bij elke woning ligt een voortuin van ca 2,8 meter en grote achtertuin van ca. 15 meter diep op het zuidoosten. In de achtertuin staat een berging van 6 m2 (voorzien van elektra).

De bouw is gestart. Naar verwachting worden de woningen in juli 2019 opgeleverd.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Schrijversblok
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
9 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 309.000,- tot € 309.000,-
Type woningen
Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heerhugowaard.

Aanmelden