Nieuw Waard fase 3

Heerhugowaard
Actueel aanbod

€ 209.500,- tot € 599.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
87 - 177m2
Kaveloppervlak
106 - 1171m2
Inhoud
236 - 597m2
Aantal kamers
4 - 5

Over dit project

Heerhugowaard, de stad van kansen
Prachtig ingeklemd tussen water en een lint van groen wordt Nieuw Waard gerealiseerd. Een nieuw stukje Heerhugowaard, de stad van kansen! Nieuw Waard met kansen en mogelijkheden voor iedereen. Fase 3, bestaande uit 37 extra duurzame woningen, gaat op 20 februari verkoop.

De wijk in de wijk
Nieuw Waard is een rustige en min of meer besloten woonomgeving met een geheel eigen en authentieke sfeer. De woonstrook biedt een gevarieerd woningaanbod wat betreft grootte en koopsom. Zowel gezinnen, één- en tweepersoonshuishoudens en senioren voelen zich hier thuis.

Locatie
Nieuw Waard is aan de rand van Heerhugowaard gelegen in de wijk Butterhuizen. Met voorzieningen en een supermarkt in de wijk en in naastgelegen woonwijk Stad van de Zon. Winkelcentrum Middenwaard is binnen 10 minuten aan te fietsen en de aansluiting op de provinciale weg N242 is binnen 5 autominuten te bereiken waar vanuit goede verbindingen zijn naar het noorden en de Randstad. Het nieuwe recreatiegebied Park van Luna, ook gelegen in de Stad van de Zon, is op loopafstand van Nieuw Waard. Alkmaar, met haar mooie historische binnenstad, ligt op enkele kilometers van de woonlocatie en de kust is slechts circa 12 kilometer verwijderd.
De realisatie van de woningen komt op een mooie lange strook, wat ligt ingesloten tussen de straten ‘Zwarte Dolfijn’ en ‘Keizerfazant’ aan de noordoost zijde en de straat ‘Velduil’ aan de zuidwest zijde. De straat ‘Gibbon’ deelt de strook grond in tweeën.

Algemeen
Het project bestaat uit totaal 98 woningen, verdeeld over diverse typen: vrijstaande-, twee-onder-één-kap-, comfort-, eengezins- en verandawoningen. Het project wordt in 3 fasen gerealiseerd.
Tussen de te realiseren woningen en de bestaande woningen aan de ‘Velduil’ zal een parkachtige groene strook worden aangelegd. De bestaande watergang tussen de te realiseren woningen en de bestaande woningen aan ‘Zwarte Dolfijn’ en ‘Keizerfazant’, in de wijk Butterhuizen, zal worden verbreed waarin kleine natuurlijke eilandjes worden gerealiseerd.

Stand van zaken
Fase 3 gaat in de verkoop op 20 februari. U bent van harte welkom bij de verkoopmanifestatie, die plaatsvindt van 18.00 - 20.00 uur bij SKEEF, aan het Strand van Luna 3 te Heerhugowaard. In fase 3 gaan er 37 extra duurzame woningen in verkoop, van woningtype Pijlstaart, Krooneend, Topper, Zomertaling en Casarca.
Meer informatie vindt u op de site: http://nieuwwaard.nl/

De verkoopdocumenten van Nieuw Waard fase 3, waarmee u zich kunt inschrijven voor de woningen, vindt u op de website. Heeft u interesse in (één van) de woningen? Het originele inschrijfformulier dient volledig ingevuld en voorzien van handtekening(en), samen met een kopie van een geldig legitimatiebewijs, op uiterlijk dinsdag 6 maart 2018 vóór 12.00 uur in het bezit te zijn van:
Vlieg Makelaars: Stationsplein 25 - 1703 WD Heerhugowaard - t: 072 - 571 71 44 - e: heerhugowaard@vlieg.nl
of
Kuyper & Blom Makelaars: Stationsweg 102 - 1852 LN Heiloo - t: 072 - 532 24 20 - e: info@kbmakelaars.nl

Alle woningen van fase 1 en 2 zijn verkocht. De bouw van fase 1 is gestart in december 2016, de bouw van fase 2 is gestart in juli 2017.

Like de pagina op Facebook om de hoogte te blijven:
https://www.facebook.com/nieuwwaardheerhugowaard

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nieuw Waard fase 3
Start verkoop
2018 (1e kwartaal)
Koopwoningen
37
Prijs
€ 209.500,- tot € 599.500,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heerhugowaard.

Aanmelden