Actueel

Nieuws

Lokaal nieuws dinsdag 04 september 2018

VIDEO: Wat kost een nieuwbouwwoning?

Het voordeel van een nieuwbouwwoning is dat er geen kosten koper van toepassing zijn. Dat scheelt je 2% aan kosten. Ook betaal je bij een nieuwbouwwoning geen taxatie- en makelaarskosten. Je betaalt wel bouwrente.

Dit bedrag loopt op naarmate de bouw vordert. Het meerwerk, denk aan een badkamer of keuken, is kostbaar. Gelukkig kun je dit vaak meefinancieren in jouw hypotheek. Hoeveel is afhankelijk van de geldverstrekker. Gemiddeld genomen is dat ongeveer 25% van de waarde van het huis. Rekenvoorbeeld: Bij een woning van 200.000 euro is dat 50.000 euro. Voorwaarde is dat het inkomen hiervoor toereikend is.

Wil je weten of een nieuwbouwwoning voor jou haalbaar is? Meld je aan voor een gratis en vrijblijvend ori├źntatiegesprek via http://www.orientatiegesprek-unive.nl . Dit kan telefonisch, via videochat of bij ons in de Univ├ę-winkel. Binnen 30 minuten heb je inzicht in jouw hypotheekmogelijkheden.

Bekijk het filmpje hier.

Hoe geeft u karakter aan een nieuwbouw woning? Lokaal nieuws vrijdag 22 juni 2018

Hoe geeft u karakter aan een nieuwbouw woning?

Nieuwbouwwoningen zijn energie zuinig en bieden veel comfort! De eerste jaren heeft u geen onderhoud aan de woning en kunt u vooral genieten van uw nieuwe thuis!

Oude woningen hebben vaak een bepaalde stijl, de bekende jaren 30 woningen een ensuite in de kamer, plafond met ornamenten etc.. Hoe krijgt u nu in uw nieuwe woning karakter terwijl het wel goed past bij de uitstraling van het nieuwe huis?

Allereerst is het heel belangrijk om naar de indeling van de ruimte te gaan kijken. Waar zit de keuken, komt de eettafel en is er een plek voor de zithoek? Als de ruimte juist is ingedeeld in bepaalde zones is de basis aan de beurt!

Het kiezen van de juiste vloer, raambekleding en kleur op de muur is erg bepalend voor het uiteindelijke karakter van uw woning. Een gietvloer oogt industrieel en ruimtelijk een visgraat houten vloer is sfeervoller. Belangrijk hierbij is uw gekozen stijl voor ogen te houden.

De raambekleding moet naast functioneel ook een bepaalde sfeer uitstralen, denk hierbij bijvoorbeeld aan stoffen vouwgordijn. Daarnaast kan een raambekleding ook goed zijn voor de akoestiek in nieuwbouw woningen. Een heerlijk vloerkleed bij de zithoek is ook altijd een goede manier om de akoestiek te verbeteren.

Het gebruik van kleuren in de woning kan ook een manier zijn om onderscheidend te zijn en sfeer aan te brengen in de nieuwe woning! Denkt u eens aan een geschilderde lambrisering of een kleurvlak! Ten slotte zorgt maatwerk voor een unieke oplossing in uw nieuwbouw woning. Iedere centimeter kan benut worden en maatwerk is speciaal voor die betreffende woning ontworpen, zo oogt uw nieuwbouw woning sfeervol en karakteristiek.

Een interieuradviseur helpt u graag met het maken van de juiste indeling, kleur keuzes en een maatwerkoplossing voor uw ontwerpen!

U kunt hiervoor binnen de regio Heiloo bijvoorbeeld terecht bij:

Lifs Interieuradvies & Styling
Stephanie Pater
Tel.: 06-11741499 contact@lifs.nl

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Heerhugowaard.

Aanmelden